Dear visitor,

You have selected our website for Romania - Romanian from United States - English. You would like to stay on this website?

Inspirație> Studii de caz> Centrul de echitație Loesdau

Centrul de echitație Loesdau

Lehrte-Aligse (DE)

Raiul pe pământ pe o suprafață de 2500 m2

O gamă largă de articole pentru echitație pe pardoseala aqua+
În vara lui 2015 compania Loesdau și-a amenajat cel de-al paisprezecelea sediu în Lehrte-Aligse, Saxonia Inferioară și în spațiul comercial a montat 2.500 m² de pardoseli laminate EGGER aqua+ rezistente la umiditate. Decisive în alegerea pardoselii au fost caracteristicile privind rezistența la umiditate și
întreținerea ușoară. Dar, de asemenea, și raportul calitate-preţ şi robusteţea produsului i-au impresionat pe client, arhitect şi constructor. Cu aspectul de ceramică marmorată cu teșitură încorporată, pardoseala aqua+ face impresia unei pardoseli de gresie, însă datorită formatului de placă și a sistemului de prindere patentat prin clipsare UNIfit poate fi montată mai repede și flotant.

Implementat de:

Beneficiar/Antreprenor:

Pferdesporthaus Loesdau GmbH & Co. KG, Bisingen (DE), www.loesdau.de

Arhitect:

Frank Kuhfuss Dipl.-Ing. (FH), Aichhalden (DE) 

Constructor:

Alfons Ginter GmbH, Aichhalden (DE), www.holzbau-ginter.de

Perioada de construcție:

Iunie 2015 până în octombrie 2015